Open Lesdagen MRE 2019

vrijdag, 17 mei, 2019 - 14:00

Locatie / Contact

Boogkeers 5, Antwerpen

Map

Evenement toevoegen aan agenda

Informatie evenement

Ben je nieuwsgierig naar de filosofie en leadership in het vastgoed? Wij nodigen je graag uit voor de openlesdagen!

 

  • Vrijdag 29 maart 2019 – Leadership 1 – Karen Wouters

  • Vrijdag 5 april 2019 – Vastgoedfilosofie – Lieven De Cauter

  • Vrijdag 17 mei 2019 – Leadership 2 – Steven Poelmans

(telkens van 14u00 tot 17u30):

De plaatsen zijn beperkt. Vooraf inschrijven is daarom verplicht via de links onderaan. 

De sessies gaan door in het gloednieuwe gebouw van Antwerp Management School in Boogkeers 5; 2000 Antwerpen. Kom de sfeer opsnuiven en de campus verkennen.

 

Alumni kunnen zich gratis registreren. 

 

let wel op, in geval van no show zal er een no show fee worden aangerekend van 35€.

 

Leadership 1 door Karen Wouters: 29/03/2019

Karen Wouters, PhD, is verbonden aan the Future Leadership Initiative van Antwerp Management School. Ze werkt daarnaast part-time voor Flanders Synergy waar ze aan het hoofd staat van een project inzake de nieuwe rol van leiders in dynamische organisaties. Daarbuiten is ze ook een zelfstandige trainer en consultant in de velden van leadership and leadership development met haar expertise in leren uit praktijkervaringen, executive coaching en e-learning.

inschrijven

 

Vastgoedfilosofie door Lieven De Cauter: 05/04/2019

Lieven De Cauter is filosoof, kunsthistoricus, schrijver en activist. Hij doceert aan het departement Architectuur van de KULeuven en de mediaschool RITCS. Hij begon op zijn elfde gedichten te schrijven en werd op zijn vijftiende bekroond. Hij publiceerde onder andere ‘The Capsular Civilization (2004); als co-editor: ‘Dat is architectuur. Sleutelteksten uit de twintigste eeuw (2001); Art and Activism in the Age of Globalisation (2010), ‘Metamoderniteit voor beginners (2015) en is de medeauteur van het Klein lexicon van het managementjargon (EPO, 2016).

Het boek 'klein lexicon van het management jargon' geschreven door Lieven De Cauter kan aangekocht worden (aankoopprijs nog niet bekend). Indien u hiervoor interesse heeft, graag mailen naar Magda.Jakubczak@ams.ac.be. 

 

Inschrijven

 

Leadership 2 door Steven Poelmans: 17/05/2019

Steven Poelmans coachte al meer dan 250 executives waaronder meer dan 30 verschillende nationaliteiten en publiceerde veel vakliteratuur en bijdragen in academische werken. Op Research Gate scoort hij een plek tussen de 80% van de meest gelezen/geciteerde managementonderzoekers.

Aan Antwerp Management School werkt hij als professor rond Neuroscience en Strategisch Leiderschap en als cohorte-coach van het Executive PhD-programma. Hij is de grondlegger en directeur van het NeuroTrainingLab™, een leiderschapontwikkelingsmethode die gebruik maakt van competentie-assessment en neurofysiologische indicatoren.

 

Inschrijven