RES Lezingenreeks professor Van Straelen Vincent Callebaut – Fertile Cities

woensdag, 22 mei, 2019 -
15:30 tot 17:00

Locatie / Contact

Brussels Expo

Map

Evenement toevoegen aan agenda

Informatie evenement

 

Deel I - Nederlandstalig

Uitreiking RES thesisaward - ‘De slimme parkeernorm voor de stad van morgen’ - Jeroen Van Neck

 

Antwerp Management School en vastgoedontwikkelaar Kolmont (Jeroen Van Neck) en concludeerden dat Vlaanderen met een overschot kampt. De huidige parkeerverordeningen zijn vaak verouderd of gestoeld op oude mobiliteitsdata en houden onvoldoende rekening met de veranderende context van steden.

 

Deel II - Franstalig

 ‘Fertile cities, Les Cités Fertiles face aux enjeux du XXième siècle’ - Vincent Callebaut

 

Archibiotect Vincent Callebaut ontwerpt en bouwt met oog op de toekomst.Biomimethische en buitengewoon energie efficiënte gebouwen die hun eigen energie produceren, verticale bossen, vervuilingsontrekkende torens en boten, drijvende steden, oceanscrapers en verticale food farms, het hoort er allemaal bij.Laat je meeslepen door deze buitengewone projecten die een antwoord bieden op de belangrijkste ruimtelijke en ecologische uitdagingen van de 21e eeuw.

 

 

Deel III - Netwerkreceptie

 

De ‘Lezingenreeks professor Van Straelen’ vindt plaats op We Are Real Estate in Brussels Expo en is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van de beurs. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, is apart inschrijven voor dit symposium evenwel noodzakelijk.

 

Registratie voor We Are Real Estate en inschrijving voor de lezing kan via onderstaande link:

https://registration.n200.com/survey/2xf41u60nqdzd?actioncode=NTWO000022AYG&partner-contact=0ow6kzdrgyzyi&partner-invite=2f14t1ch8hepp